MIHALIK ÁBEL (ének): Apukám öt éves koromban megkérdezte a Trabantunkban, hogy van-e kedvem dobolni. Volt. Aztán egyre több hangszert kipróbáltam, közben pedig elvégeztem a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazzdob művész/tanár szakát. Tanítottam Vácott hét évet, játszottam a Kispál és a borzban, a Kiscsillagban, illetve sok más zenekarban is, jelenleg meg a Muriel, NAZA, RedRed és a Zoli Band csapatában vagyok megtalálható.

 

 

 

 

BORBÉLY MÁTYÁS (basszusgitár): Gyerekkoromban hat éven keresztül tanultam zongorázni a helyi zeneiskolában, de amikor megláttam Victor Wooten szólókoncertjét, azonnal basszusgitározni kezdtem. A zenei lehetőségek és a hangszer egyedülálló hangja azóta is lenyűgöz. Nagyon korán megfogott a zeneszerzői, dalszerzői szerepkör is. Első zenekarom a saját szerzeményeket játszó, fúziós jazz-rock trió, a Mr. Moodburn, ahol szintén Ábellel és Bubival zenélünk közösen, de megalakulásakor csatlakoztam a Drastik Putto-hoz, közreműködtem Szatmári Juli zenekarában, valamint máig tagja vagyok a String Theory formációnak és Szarka Tamás zenekarának is.

 

 

 

BUBENYÁK ZOLTÁN (billentyű): 10 éves korom óta foglalkozom zenével. Diplomámat jazz-zongorából szereztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen 2005-ben. Zongoratanáraim Neumann Balázs, Kaltenecker Zsolt, Binder Károly és Barta Katalin voltak. Főiskolás éveim óta a hazai könnyűzenei élvonal számos előadójával játszottam és játszom, a poptól a jazzen keresztül a kortárs-, és alternatív zenéig. Producerként, zeneszerzőként, hangszerelőként és hangmérnökként is tevékenykedem lemezeken, például a Drastik Putto első lemeze, a ‘Bosszúból Galamb’ munkálataiban is jelentős részt vállaltam. Jelenleg a gödölllői Frederic Chopin Zeneiskolában jazz-zongorát oktatok, és idén jelenik meg az Ábellel és Matyival közös jazz-formációm, a Mr Moodburn első lemeze is.

 

 

 

 

CSÓKÁS ZSOLT (gitár): Első találkozásom a hangszerrel 1 éves koromban volt, miközben anya pelenkázott, apa fölém hajolt, pengetett valamit, én pedig örömömben lepisiltem a gitárját. Az MTV-n sok jó zenekar ment, minden hétvégén azt néztem. 95-ben a szüleim elvittek egy Stones koncertre, meg Chuck Berry-re. 10 évesen már nem bírtam tovább, a suliban pár sráccal csináltunk egy zenekart, így kezdődött az egész. Jelenleg több formációban is játszom, akikkel rendszeresen koncertezünk itthon és külföldön egyaránt. A Drastik Putto az egyik kedvencem.

 

 

 

 

PAPP CSABA (dob): 13 évesen kezdtem el a szentgotthárdi Takács Jenő Zeneiskolában dobolni a Deep Purple zenekar miatt. Szombathelyen Hollósi Lászlónál tanultam magánúton, neki nagyon sokat köszönhetek – emberileg is. Később a Kőbányai Zenei Stúdióba nyertem felvételt, amit el is végeztem persze. Tanáraim: Solti János, Fekete-Kovács Kornél, Babos Gyula és Maróthy Zoltán voltak. Jelenleg több zenekarban is (Odett, Noémo) játszom a Drastik Putto mellett, ahova 2016 tavaszán csatlakoztam.